dinsdag 7 oktober 2008

Inpakken en w......

Het was me een drukke dag op kantoor. Er kwam z'n laatste dag voor een reis heel veel langs. Precies wat je krijgt als je een tijdje op reis (vakantie?) gaat. Nog even de post en de mail afwerken en allemaal vragen beantwoorden. En ondertussen de strategie uitstippelen wat we allemaal willen. Belangrijke besluiten over communicatie, vraag het Josien maar eens. Het lijkt wel of het nu of nooit is! Maar er is meer ....., voor mij een reis naar Suriname. Morgen vertrek het vliegtuig om 12.30 uur van Schiphol. Dus vanavond inpakken en morgenvroeg vertrekt mijn trein om 7.28 uur uit Elst.

Een koffer en een tas vol. Korte en lange broeken, dossier, boeken, korte en lange shirts, tandspaste en zeep. En natuurlijk de elektrische winkel met op laders voor laptop, camara, video, smartphone, etc. Verloopstekkers van 230 naar 110 volt. Kortom de eerste kilo gaat verloren met de hopeloos slechte samenwerking tussen Sony, HP, HTC, Philips en de nutsbedrijven.

Alle papieren zijn rond en de buidel is gevuld met wat contante euro's. Het geldautomaat had er nog wat op voorraad, dus ING is nog niet failliet. En dan zo nog even op de bank. Een drankje, wat dachtje van een herstbokje. Morgen is voor mij de herst voorbij en begint een nieuwe zomer. In Paramaribo is het 33 graden met een mooi zonnetje. Dat wordt even overschakelen!

Geen opmerkingen: