dinsdag 1 juni 2010

Wat nemen we mee?

De avond voor vertrek. Dus inpakken. Wat moet er mee? De weersvoorspelling voor de komende dagen is IJslandsweer. Oftewel een beetje droog en een beetje nat. Niet te warm (boven de 16 graden is wel erg hoog) maar de vrieskou is ook niet in de lucht. Dus de trui, jas, parapluie inpakken en niet te vergeten de zwembroek. Voor in de warmwater bronnen. Uiteraard gaat er ook een digitale uitrusting mee. De fotocamara, video, telefoon, GPS apparaat, Netbook en voor alles laders. Anders ontstaan er paniek situaties, en daar is geen noodplan voor.
We vliegen morgen met IcelandAir, dit is ook één van de weinige die vanuit Nederland vliegt. Via internet inchecken is net goed gelukt. We hebben een mooi plaatsje, aan de rechterkant. Dit geeft het mooiste uitzicht op IJsland, althans als het niet bewolkt is. Dit weet je als je boekt bij de juist reisorganisatie, dus de IJslandspecalist!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Jan en Bob,

We willen jullie een hele goede reis wensen.
En dat je niet door een nieuwe aswolk wordt benadeeld.
We volgen jullie reisverslag en zijn benieuwd naar enige digitale beelden.
Groeten Jasper & Roelanda

Anoniem zei

Jan en Bob,

Heel veel plezier op jullie reis. We zijn benieuwd naar de verslaglegging. Wanneer wordt er weer richting Nederland gevlogen?

Groeten Paul en Margreet en kids