woensdag 12 maart 2014

Naweeën over Zuid Afrika

De dag begint als ik nog wakker ben. Rond middernacht stappen we in de Boeing 777 van de KLM die voor ons klaar staat op het vliegveld van Kaapstad. En na wat 'inpak-acties' zit iedereen op zijn/haar plaats. De volgende 11,5 uur verbonden aan een stoel en that's it. Direct na het opstijgen komen nog wat hapjes en drankje en vanaf een uur of 2.00 probeer ik de slaap te pakken te krijgen. Dat lukt niet echt, het blijft bij dommelen.
Vanaf de binnenkomst boven Europa is het licht en helder. We zien Sardinië, Corsica en vervolgens het vaste land. De Alpen zijn bedekt met een mooi sneeuwdek en het ziet er erg mooi uit. De Mont Blanc is helemaal blank! Via Luxemburg, Brussel, Zeeland, Rotterdam, Delft, Leidschendam vliegen we richting Schiphol. Een soepele landing verbindt mij opnieuw met de Nederlandse bodem. Ik ben bijna weer thuis. Nog even door de douane, koffers pakken en een treintje naar huis. Om 13.16 uur wacht Betty mij op op Elst-Centraal. Ik ben weer veilig thuis.

Nog wat foto's en film verwerken. Uiteraard op de weblog wat materiaal en in een album heb ik De 50 mooiste foto's  geplaatst. Misschien leuk om nog eens te kijken.

Ook de video van Inverdoorn kon nu op youtube geplaatst worden. Glasvezel werkt goed. Zie bovenstaand.


1 opmerking:

Pieter Lohuis zei

Beste Jan,

Erg leuk om al je verhalen door te lezen. Volgens mij heb je wederom een erg interessante reis gehad. De 50 mooiste foto's zijn hier een groot bewijs van. Vooral de big 5 (-1 dan..) zijn erg indrukwekkend van dichtbij!
Ik zal je blog in de gaten houden voor je volgende reizen, veel suc6 gewenst!

Groeten Pieter Lohuis